16:03
«Фінансова грамотність – запорука добробуту сім'ї та економічного піднесення України» лекція В.Костюк, доцента кафедри банківської справи

    В рамках проведення курсів «Академія Фінансової Грамотності - FinHub4.0» доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А. провела зустріч з учнями Лазірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені В.О. Підпалого.

  Зокрема, 1лютого 2019 року для учнів 10-11 класів була прочитана лекція на тему «Фінансова грамотність – запорука добробуту сім'ї та економічного піднесення України». Учні дізналися наскільки важливим для пересічного громадянина є опанування та отримання фундаментальних знань з фінансової грамотності, що слід завчасно подбати про своє майбутнє та як уникнути помилок у світі фінансів.

   Лекція відбулась у легкій, невимушеній атмосфері та викликала у школярів і вчителів школи жвавий інтерес, вони цікавилися питаннями як скласти особистий фінансовий план, як забезпечити собі гідний рівень життя, щоб реалізувати свої найпотаємніші бажання та досягти найвищих успіхів.

Протягом розмови, Вікторія Анатоліївна Костюк мимоволі надала слухачам інформацію щодо переваг навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, зокрема, на економічному факультеті. Показала актуальність, сучасність та затребуваність спеціальності 072 – «Фінанси, банківська справа та страхування», а також запросила випускників відвідати університет і прослухати цикл лекцій курсів «Академія Фінансової Грамотності - FinHub4.0»

   Над роботою курсів «Академія Фінансової Грамотності - FinHub4.0» плідно працюють викладачі кафедри банківської справи та страхування іпопереду ще багато цікавих зустрічей.

 

В.Костюк,

доцента кафедри банківської справи

 та страхуванняНУБіП України

 

 

 

 

Переглядів: 296 | Додав: альмаматер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: